Az elektromos fűtés előnyei

Ön tudta, hogy a lakásfenntartási költségek akár 40-50 százalékáért a fűtés a felelős? Hideg teleken, ami mint ahogyan most is még a tavaszt is didergőssé teszi, előfordul, hogy a fűtésszámlát a kezünkbe véve, bosszankodva ráncoljuk a homlokunkat. Szidjuk az időjárást egy kis meleg napsütés után ácsingózunk és hatékonyabb, gazdaságosabb fűtési megoldáson törjük a fejünket.

Ilyenkor rengeteg új információ bukkanhat fel, amelyek nem segítenek tisztábban látni, inkább csak a bizonytalanságunk növekszik rohamléptekben. Ilyenkor az a legjobb, ha szakember véleményére támaszkodunk, aki segít eligazodni a hagyományos fűtési rendszer, a padlófűtés, elektromos fűtés és az alternatív fűtési lehetőségek világában. Érdemes megvizsgálni alaposan egy olcsónak tűnő megoldás valóban gazdaságos lesz-e hosszú távon is. Gondos tervezéssel sok bosszankodástól kíméljük meg magunkat.

Mitől korszerű egy fűtési rendszer? A régi vaskályhához viszonyítva minden korszerűnek tekinthető, ami ettől eltér. A korszerűséget leinkább a gazdaságosságában mérhetjük, ha alacsony a fűtésszámlánk, akkor a fűtési rendszerünk korszerűnek tekinthető. A szakemberek szerint az elektromos fűtésé a jövő. Mindemellett a fűtésre elhasznált energia mennyiségét igen jelentősen befolyásolja az épület hőszigetelése is.

Az elektromos fűtést ajánljuk azok számára, akik a saját otthonukat szeretnék korszerű fűtési rendszerrel ellátni és azok számára is kiváló megoldás, akik olyan helyen keresnek korszerű fűtési megoldást ahol nincsen a gáz bevezetve. A lakás, ház felújítás is remek alkalom egy gazdaságosabb korszerűbb fűtési rendszer kialakítására.

Akik építkezésbe fognak mindenképpen ajánlott tájékozódni az elektromos fűtés előnyeiről különösképpen akkor, ha napelemmel együtt használnák és kevés a ráfordítandó pénzük.

Számos  oldalon részletes tájékoztatást talál a kiváló minőségű Adax elektromos radiátorokról. A meleg a fűtőbetéten átfolyó áram hatására keletkezik. A készülék alján beáramló hűvös levegőt a fűtőtest legfontosabb eleme a fűtőbetét felmelegíti, majd a meleg levegő a fűtőrácson át a helyiségbe áramlik, és barátságos meleggé varázsolja azt. Az elektromos radiátor nagyon magas hatékonysággal működik, ami megközelíti 100%-ot.

Mellette szól még, hogy a készülék hőmérővel van ellátva, tehát bármikor ellenőrizhető hány celsius fok van az otthonunkban. Nagy pontosságú termosztát segítségével szabályozható a beállítani kívánt hőfok és akár a mobiltelefonról is beállítható. A családtagok különböző hőérzete többé nem probléma, hiszen helyiségenként állíthatók a készülékek. Az elektromos radiátor beszerelése is igen egyszerű, emellett a készülék meghibásodási lehetősége igen alacsony.

Nyugodt szívvel ajánlható mindazok számára, akik modern, kényelmes és hosszú távon is rendkívül gazdaságos fűtési rendszerre vágynak.

Az Adax fűtési rendszerekről konkrétan néhány információ:

ADAX NEO elektromos norvég fűtőpanel
Már bizonyított az elektromos fűtés terén. 37cm és 20 cm magas változatban is elérhető ezen belül többféle szélesség választható.

ADAX NEO WIFI norvég fűtőpanel
Felülmúlhatatlan kényelem, akár az okostelefonjáról is vezérelheti a készüléket.  33 és 21 cm magasságban ezen belül pedig többféle szélességben is választható.

ADAX CLEA fűtőpanel

Szintén vezérelhető okostelefonról.3 4 és 22,2 cm magasságban többféle szélességben rendelhető.

ADAX VP 10 fűtőpanel
29,5 cm magas, ezen belül többféle szélesség elérhető belőle. A kifutó modellekhez igen kedvező áron juthat hozzá.

ADAX VP 11 fűtőpanel

42 cm magasságban, többféle szélességben elérhető. A legújabb modellek fix tartólábbal rendelkeznek, valamint választhatók mechanikus illetve elektromos termosztáttal. A kifutó modellek estén a termosztát típusa szintén választható és szerelőkerettel rögzíthetők lábak helyett.

ADAX VPS fürdőszobai fűtőpanel
A magasság 20,9 és 32,5 és többféle szélességből válaszható, és ahogyan a nevében is jelzi, fürdőszobába ajánljuk elsősorban.

Összességében megállapíthatjuk, hogy aki minden környezetvédelmi és gazdaságossági szempontot figyelembe véve az elektromos fűtőpanel mellett teszi le a voksát az remek döntést hoz. Ha ezt még napelemmel is kiegészíti, akkor sokat tett a környezetéért és a saját pénztárcájával is kíméletesen bánt.