Lapostető szigetelés profiktól

Lapostető szigetelés – Minden rendben az év minden napján

Ha lapostetőjét bitumenes szigetelőanyaggal szigetelteti, nyugodtan aludhat, ha beköszönt az esős időjárás. Nem kell elővenni a vödröket, hogy a csepegő plafon alá helyezze és a folyamatosan növekvő térképet sem kell néznie aggodalmaskodva a mennyezeten.

Professzionális lapostető szigetelés

A bitumenes szigetelőanyagok segítségével professzionális tetőszigetelési megoldást nyújtunk az Ön épületén, legyen szó teraszról vagy parkolóházról, garantáltan nem fog csalódni. A bitumenes tömítő rendszereket speciálisan lapos tetőkhöz fejlesztették ki a tetőszigetelésben magasan kvalifikált szakemberek minden igényt figyelembe véve.
A bitumenes szigetelőanyagokra a legzordabb időjárási viszonyok között is számíthat, mert rugalmas és időtálló. Rugalmasságának köszönhetően a hőmérsékleti változásokat is könnyedén követi és sokáig ellenáll az esővíz a szél és a napsütés károsító hatásainak.

Néhány ok amiért a bitumenes szigetelőanyagokat érdemes választani:

  • Gazdaságos megoldás.
  • Felhasználhatósága sokoldalú.
  • Alkalmas lakóépületek szigetelésére is de extrémen nagy felületű lapostetők akár gyár vagy  raktár tetejének szigetelésére is kiválóan alkalmas.
  • Használata egyszerű
  • A kész szigetelés tökéletesen megbízható: 100%-ban vízzáró!
  • Remek hőszigetelő.
  • Kis lejtésű tetők szigetelésére is kiválóan alkalmas.
  • Jöhet zápor vagy zivatar a bitumenes szigetelés tökéletesen ellenáll az időjárás viszontagságainak, távol tartja a nedvesség minden formáját.
  • Megfelel bármilyen magas minőségi követelményeknek.
  • A bitumenes szigetelőanyag remekül összehangolható a tető egyéb részeivel.

A lapostető egy komplex rendszer,  amelyben a párazáró hőszigetelő és vízszigetelő rétegeknek kiváló minőségűeknek kell lenniük és tökéletesen kell, hogy illeszkedjenek egymáshoz. Ezeknek a feltételeknek a bitumenes lapostetőszigetelés tökéletesen megfelel.

A bitumenes tetőszigetelés további előnyei

A lapostető szigeteléshez használt nagy múltú bitumen természetes anyagokból készül. Tömítő tulajdonságát az ember több ezer éve használja. Az ókori egyiptomiak hajóik vízszigeteléséhez használták nagy sikerrel.

Manapság előtérbe kerültek az életünk minden területén a környezetvédelmi szempontok. A bitumenes szigetelőanyagok a szigorú környezetvédelmi szempontoknak is megfelelnek,  ideálisak ún. zöld épületek szigeteléséhez.

A bitument kőolaj felhasználásával desztillálással állítják elő. A szakembereink folyamatosan dolgoznak újabb az eddiginél is tökéletesebb termékek előállításán, hogy az Ön épületén tökéletesen megbízható legyen a tetőszigetelés. Nincs több beázó lapostető csak kényelem és biztonság valamint 15 éves garancia az elvégzett munkára.